Totalentreprise

Vi tager os af totalentreprisen på dit næste byggeprojekt.

Skal vi varetage dit byggeri?

Det kan være svært at gå fra ide til virkelighed. Derfor tager vi os af totalentreprisen på dit næste byggeprojekt – uanset om det er af mindre eller større kaliber.

Hvis du har en masse ideer og spændende tanker omkring dit byggeprojekt, men du kan bare ikke rigtig komme videre derfra, så hjælper vi dig gerne med at få dine drømme tegnet ned og realiseret i virkeligheden.

Hos Nordstrøm & Søkvist har vi mange års erfaring med totalentreprise, og du kan derfor trygt overlade ansvaret for dit byggeri i vores kyndige hænder. Nogle af vores kerneværdier er overholdelse af aftaler og kvalitet i arbejdet, hvilket vi også mener kommer til udtryk i vores resultater.

Vi klarer også gerne hovedentreprise af dit byggeprojekt, hvis det virker mere tiltalende for dit byggeprojekt.

Vi klarer det hele – fra ide til færdigt projekt!

Nordstrøm & Søkvist hjælper med alle opgaver i byggeprojektet. Vi udfører tegninger, beregninger, beskrivelser samt koordinering under selve bygningsprocessen. Til slut afleverer vi det færdige projekt til dig, når det hele står snorlige.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Se billeder af vores tidligere projekter.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne for mere information og få en dialog om dit kommende byggeri – vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Ring til os på 70 23 23 20 eller udfyld kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.