3
2
1

Om os

Om os2019-04-11T15:33:39+00:00

Om os

Nordstrøm & Søkvist blev etableret i maj 2006 og drives som anpartsselskab, som indehaves og ledes af Thomas Nordstrøm.

Selskabet markedsføres under Nordstrøm & Søkvist Entreprise, som blandt andet løser totalentrepriser, hovedentrepriser og byggestyringsopgaver. Vi forhandler desuden det unikke og særligt holdbare acrylgulv, AcryMaster, der er særligt velegnet til fødevarevirksomheder og andre produktionshaller med fugtfrie gulve. Vi henviser altid til vores samarbejdspartnere, der ligger gulvet.

Hvad står vi for?

For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge i alt det arbejde, vi udfører for dem – uanset om det drejer sig om små eller store opgaver.

Vi mener, det er vigtigt med en god forventningsafstemning inden ethvert projekt. På den måde ved vi, hvad kunden forventer af os, og hvad vi samtidig kan forvente af dem. Dette har til formål at undgå, at der opstår misforståelser, som kan være med til at sinke processen. Med fælles forventninger kan vi gøre vores arbejde endnu bedre.

Derudover har vi gennem årene oparbejdet et stort netværk af dygtige fagfolk, som vi kan trække på til diverse opgaver. Vi har høje kvalitetsstandarder, og vi stiller derfor store krav til vores egne medarbejdere, for ikke at nævne vores store krav til vores samarbejdspartnere og underentreprenører. Vi har erfaret, at dette giver de bedste resultater på det færdige projekt og bidrager til, at vores kunder får en god oplevelse.

Har du spørgsmål?

Ønsker du et uforpligtende møde, eller har du bare spørgsmål til et projekt?

Vi sidder altid klar til at servicere dig. Ring på tlf: +45 70 23 23 20 eller skriv til os på nedenstående link.