3
2
1

Hovedentreprise

Hovedentreprise2019-04-11T15:33:38+00:00

Hovedentreprise

Du kan trygt overlade det til os

Når det handler om hovedentreprise, er det af afgørende betydning, at du føler dig tryg ved at overlade ansvaret for byggeprojektet til din entreprenør. Hos Nordstrøm & Søkvist ved vi, at det er individuelt, hvad der skaber tryghed for hver enkelt kunde, og derfor bruger vi altid tid på forventningsafstemning inden ethvert projekt.

Sammen finder vi ud af, hvad der er de vigtigste parametre for dig. For nogle er det et spørgsmål om overholdelse af tidsfrister, budget eller kvalitet i arbejdet. Uanset hvad der er vigtigst for dig, sørger vi for, at det kommer til udtryk i bygningsprocessen.

Vi har mange års erfaring med hovedentreprise, og vi forbereder os altid grundigt inden enhver opgave, så vi kan give dig det bedste resultat. For os er der også en faglig stolthed i at kunne levere et godt stykke arbejde – hver gang.

Vi har blandt andet udført hovedentreprise her:

Et godt samarbejde

Vi stiller store krav til vores samarbejdspartnere og underentreprenører, såvel som til vores egne medarbejdere. Det gør vi fordi, vi oplever, at det er med til at sikre kvaliteten i arbejdet. Det gør samtidig, at vi kan overholde den fastsatte tidsramme på projektet, hvilket sikrer dig, at projektet ikke pludselig tager meget længere tid end først forventet.

Når du laver en kontrakt med os om en hovedentreprise, har du typisk allerede fået en arkitekt eller lignende til at udarbejde tegningsmateriale, indhentet byggetilladelser, beregninger mv. Disse materialer bruger vi til at give dig en fornuftig pris på byggeprojektet, så du har overblik over økonomien, inden vi går i gang. Når vi bygger for dig, vil du have en fast kontaktperson, der har helt styr på processerne. Vi koordinerer selv arbejdet, håndværkerne mv. og til slut afleverer vi det færdige projekt til dig.

Ved at vælge Nordstrøm & Søkvist til hovedentreprise sikrer du dig derfor, et sikkert og trygt byggeprojekt – uanset størrelsen på dette.

Har du spørgsmål?

Ønsker du et uforpligtende møde, eller har du bare spørgsmål til et projekt?

Vi sidder altid klar til at servicere dig. Ring på tlf: +45 70 23 23 20 eller skriv til os på nedenstående link.

Vi har mange års erfaring med hovedentreprise på både små og store projekter