3
2
1

Teknisk rådgivning

Teknisk rådgivning2019-04-11T15:33:38+00:00

Teknisk rådgivning

Vi fører dig sikkert gennem processen

Nordstrøm & Søkvist tilbyder hjælp med 1 års og 5 års gennemgang, teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med dit projekt. Vi arbejder både med ejerforeninger, andelsforeninger samt private.

Formålet med teknisk rådgivning, hvor der typisk udfærdiges en rapport eller notat, er generelt at gennemgå bygningen, og derved vurdere og beskrive eventuelle synlige fejl og mangler på ejendommen. Det kan være en fordel at søge teknisk rådgivning, hvis du eksempelvis står overfor at skulle købe en ejendom privat eller i forbindelse med erhverv, og gerne vil have gennemgået bygningen inden endelig beslutning. Vi har også mulighed for at komme med gode råd og vejledning omkring, hvilke muligheder, der er i bygningen inden du påbegynder dit byggeprojekt.

Overvejer du en renovering af ejendommen, udskiftning af badeværelser, køkken, eller tilbygning af altan eller lignende, kan vi sammen tage en snak om dine ønsker og behov, og finde frem til den bedste løsning.

Vi har blandt andet udført teknisk rådgivning her:

  • AB Viborggade 8-10 (Nye altaner, vedligeholdelsesplan, nye tiltag i ejendommen)
  • EF Sylows Plads (5 års gennemgang)
  • Lyngbyvej 317, Gentofte (køb af erhvervsejendom)

Nordstrøm og Søkvist tilbyder også at udarbejde en vedligeholdelsesplan til din ejendom. Her vil vi gå ejendommen igennem, og lave en vedligeholdelsesplan for de næste 10 år, som vi forventer at de vil se ud. Så er du bedre sikret mod uheldige overraskelser.

Kontakt

Du er velkommen til at tage kontakt til os, og høre mere om processen omkring teknisk rådgivning eller et af vores andre attraktive tilbud. Ring til os på tlf: 7023 2320 og hør mere.

Har du spørgsmål?

Ønsker du et uforpligtende møde, eller har du bare spørgsmål til et projekt?

Vi sidder altid klar til at servicere dig. Ring på tlf: +45 70 23 23 20 eller skriv til os på nedenstående link.

Vi tilbyder teknisk rådgivning og gennemgang af ejendomme