3
2
1

Byggestyring

Byggestyring2019-04-11T15:33:38+00:00

Byggestyring

Vi hjælper dig med at holde styr på dit byggeprojekt

Der opstår oftest problemer i bygningsprocessen, når der ikke er styr på kommunikationen eller koordineringen indbyrdes. Med byggestyring undgår du unødvendige forsinkelser på byggeprojektet samt ekstraomkostninger, der ofte kan ende med at være helt ude af kontrol.

Hos Nordstrøm & Søkvist tilbyder vi freelance projektledelse og byggestyring af dit projekt eller blot som assistance på byggepladsen efter nærmere aftale. Vi kan på den måde være behjælpelige med at koordinere håndværkere og arbejdsområder, så du ikke selv står med ansvaret.

Byggestyring kan udføres som styring, hvor du selv har dine egne håndværkere på pladsen, eller vi kan hjælpe med at finde de rette fagfolk til arbejdet. Du betaler selv for dine håndværkere, vi styrer blot projektet og sikrer, at du får, hvad du har betalt for.

Vi har blandt andet lavet byggestyring her:

  • Slagelse psykiatriske hospital 30.000 m2 pulyurethan gulve
  • DTU polyurethan gulve
  • Dagligvare butik Fredensborg projektledelse/byggeledelse
  • Dagligvare butik Ullerød projektledelse/byggeledelse

Der er styr på detaljerne

Vi har fulgt mange succesfulde byggerier til dørs gennem virksomhedens mange år i branchen, og vi har derfor stor erfaring inden for både byggestyring samt projektledelse/byggeledelse. Det som karakteriserer vores arbejde er, at vi skaber overblik, og vi har et godt øje for detaljer.

Dette er med til at sikre dig, at du får en god kontrol af arbejdet, og at dette stemmer overens med de krav og ønsker, du har som bygherre.

Har du spørgsmål?

Ønsker du et uforpligtende møde, eller har du bare spørgsmål til et projekt?

Vi sidder altid klar til at servicere dig. Ring på tlf: +45 70 23 23 20 eller skriv til os på nedenstående link.

Vi står til rådighed, når der er behov for byggestyring