3
2
1

AcryMaster Denmark

AcryMaster Denmark2019-04-11T15:33:38+00:00

AcryMaster Denmark

Et unikt produkt til dine gulve

AcryMaster Denmark er unikke gulve, der bruges til belægning på fugtfrie gulve. Produktet er derfor særligt velegnet til fødevareproducerende virksomheder, lagerområder med hård belastning, vaskehaller mm. Steder, der skal kunne modstå en masse.

AcryMaster Denmark hører under det svenske brand, der er førende leverandør af acrylgulve i hele Skandinavien. Gulvene er gennemtestet efter alle kunstens regler, og har markedets laveste pris. Det sælges desuden engros på det danske marked.

Gulvene opfylder industriens krav om holdbarhed, kemisk modstand og udseende, og det lægges i et lag af 2-10 mm. Systemet er ligeledes et af de få, der er CE-mærket, hvilket giver et unikt produkt med en solid holdbarhed. Det kan fås i flere forskellige farver, og gulvet kan allerede benyttes efter blot én time. På den måde sikrer I, at produktionen kan genoptages hurtigst muligt, og at I ikke mister værdifuld arbejdstid på at skulle vente.

Nordstrøm & Søkvist sælger dette acrylgulv til entreprenører mm., der ønsker et unikt og holdbart gulv i deres produktionshal m.v.

Vores produkter ligger blandt andet på gulvene her:

Vi hjælper gerne med at henvise til udførende entreprenører, som har speciale i dette unikke produkt.

Kontakt os for mere information, og priser, hvis du er udførende entreprenør, eller blot ønsker at vide mere om gulvet. Ring på tlf: 7023 2320 eller fang os via mail: info@nordstroem.org, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Ønsker du et uforpligtende møde, eller har du bare spørgsmål til et projekt?

Vi sidder altid klar til at servicere dig. Ring på tlf: +45 70 23 23 20 eller skriv til os på nedenstående link.

Acrymaster Denmark sælger acrylgulve